BHJ Food Consumer Products

Internationell leverantör av kött- och fiskråvaror för livsmedels-, djurfoder- och läkemedelsindustrin.

”Consumer Products – Konsumentprodukter – är en framgångsrik avdelning inom BHJ Food A/S. En ledande internationell råvaruleverantör som är specialiserad på Halal-produkter och som har många års erfarenhet på området. Bolaget eftersträvar premiumkvalitet i alla avseenden, från kundservice till att kunna erbjuda två Halalvarumärken, Agadeer ™ och GoldSalam ™. Bägge är högkvalitativa kycklingprodukter från europeiska kycklingproducenter.”

Connie A. Dahlmann, Försäljningschef

 

”Göteborgs Fryshus gör skillnad. Alla våra produkter är utvecklade i nära samarbete med våra kunder och affärspartners och i det avseendet är Göteborgs Fryshus en viktig partner. De uppfyller kraven på flexibilitet och kan tillämpa de just-in-time-principer som är nödvändiga för vår verksamhet, för att kunna genomföra snabba leveranser till kunder inom Sverige, Finland, Danmark och Tyskland.

Gitte Thaysen, Försäljnings- och logistikassistent

 

”En professionell och pålitlig partner. Eftersom vi utgår från Danmark har vi inga anställda i Göteborg. Det gör oss starkt beroende av Göteborg Fryshus. De är en viktig del av vår verksamhet och vi vet att vi har att göra med en professionell och pålitlig partner.”

Adriana Thorgaard, Försäljnings- och logistikassistent  

 

Erfarenhet och branschkännedom

Vi har genom åren prioriterat långsiktiga samarbeten med nöjda kunder som mål. Idag kan vi stolt presentera en bred kundbas som vi utvecklats tillsammans med. Vilket bidragit till att vi ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar inom lagerhantering och logistik, allt för att tillmötesgå en bransch i förändring.

Kvalitet och god ekonomi skapar möjligheter – Göteborgs Fryshus är IP-livsmedel-certifierade, arbetar enligt HACCP-metoden och innehar kreditvärdighet AAA.