Infrysning av skadedjur

Infrysning av skadedjur. Bekämpa skadedjur och skadeinsekter effektivt med frysning. Skadedjur kan vara ett problem för många produkter och material. För att sanera föremål utsatta för skadeinsekter används ofta frysning. Frysning är en miljövänlig, giftfri och effektiv metod. Även frysning som en förebyggande metod kan vara nödvändig, genom att frysa alla nya objekt innan de tas in i produktion eller ny miljö.

Göteborgs Fryshus är experter på infrysning av skadeinsekter och har lång erfarenhet av behandling av olika produkter och material. Vi erbjuder ett komplett upplägg med inarbetade rutiner i anpassade lokaler, avskilda från övrig verksamhet. Exempel på skadedjur: vägglöss, måttfjäril, mal, pälsängrar.

Vilka objekt kan frysas och hur går det till? Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

 

Erfarenhet och branschkännedom

Vi har genom åren prioriterat långsiktiga samarbeten med nöjda kunder som mål. Idag kan vi stolt presentera en bred kundbas som vi utvecklats tillsammans med. Vilket bidragit till att vi ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar inom lagerhantering och logistik, allt för att tillmötesgå branschens förväntningar.